Živi život uz ples (VIDEO)

ZLATIBOR-Plesom i pokretom obeležen je Svetski dan velensa na krajnjoj stanici Gold gondole u skladu sa ovogodišnjom temom „DanceMagenta“.

„Plesačevo telo je blistava manifestacija njegove duše“, rekla je američka plesačica Isidora Dankan. Upravo ovako, kroz ples, danas su zablistali učesnici Svetskog dana velnesa na najvišem vrhu Zlatibora Torniku pokazajući da ljubav prema ovoj vrsti umetnosti ne poznaje godine.

Foto.Gold gondola

„Zdravi stilovi života su prioritet u savremenom društvu koje je često izloženo stresu. Gold gondola se kroz svoje poslovanje trudi da gostima omogući što više načina da ih praktikuju duž trase u planinskom ambijentu. Gold gondola je takođe članica Klastera zdravstvenog, velnes i SPA turizma Srbije i sa velikim zadovoljstvom smo se pridružili
obeležavanju Svetskog dana velnesa. Danas smo želeli da naše posetioce i putnike podsetimo na važnost fizičke aktivnosti za zdrav život, a jedna od tih aktivnosti je i ples. Ovde na Torniku smo se okupili zajedno sa plesnom školom i učesnicima koji su se potrudili da isprate svaki pokret našeg koerografa i na taj način bili primer kako svako od nas može kroz zabavu i muziku da pokrene zdrave stilove života“, rekla je rukоvodilac službe komercijalnih i marketing poslova Gold gondole Ivana Lazović.

Koreograf Marko Pejić plesnog studija „Step up “ iz Užica je pokazivao korake učesnicima, članovima Udruženja penzionera iz Čajetine, malim maturantima osnovne škole „Dimitrije Tucović“, članovima karate kluba „Rujno“, članovima planinarskog kluba „Tornik“ i zaposlenima u Gold gondoli, koji su uz pesmu „Good to you“ pratili njihove instrukcije. U skladu sa zdravim stilovima života koje JP „Gold gondola Zlatibor“ kontinuirano promoviše,
poslata je poruka o važnosti pokreta za fizičko i mentalno zdravlje.

Svetski dan velnesa, dvanaesti po redu, održan je u organizaciji Klastera zdravstvenog velnes i SPA turizma Srbije, uz podršku ambasadora Svetskog dana velnesa u Srbiji Nataše Ranitović, predsednice ZVST Klastera. Ove godine zdrav život promoviše se u 114 zemalja, a u Srbiji na 12 lokacija na otvorenom kao i u hotelima sa velnes i spa centrima.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.