Otkriven napadač na Oliveru Jevtić

SOFIJA – Sofijski maraton obeležio je veliki skandal u kom je napadnuta srpska atletičarka Olivera Jevtić. Sve se dešavalo na startu trke kada je čovek iz publike utrčao i umešao se među vodeće takmičare. Bugarski mediji su se pobrinuli da vinovnik incidenta bude pronađen, u pitanju je mladić Bojan Vačev.

Foto: Blic

Nakon što se pohvalio na društvenim mrežama 573. mestom na pomenutoj trci „U Top 600 sam, dobar sam. Sofijski maraton 11. oktobra 2020“, glasio je njegov komentar. Poznanici na Fejsbuku su pogledavši snimak incidenta koji je obeležio sofijsko nadmetanje, shvatili da je upravo on bio taj koji je s leđa udario atletičarku.

„Namerno je sakrio svoj broj. Sve je jasno, hteo je da izbaci takmičara jer je nagradni fond nekoliko hiljada evra, a on nije tek tako, bilo koga gurnuo, već je baš potencijalnu pobednicu izbacio iz trke“, prenosi neke od komentara bugarskih ljubitelja atletike portal „Flagman“.

Sada ostaje na bugarskoj policiji da iskoristi podatke koji su im dostavljeni i utvrdi kakva je bila pozadina ove nesvakidašnje i neprijatne situacije za atletičarku.

Podsetimo, atletičarka Olivera Jevtić tokom trke dobila je udarac sa leđa nakon čega je pala i dobila hematom na glavi, dok je jedno vreme bila i u nesvesti.

Izvor: Blic

Foto: Facebook

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.