Zdrava Srbija: Besplatan koncert Ace Lukasa u Sevojnu znak straha od gubitka vlasti

UŽICE – Koliki je strah naprednjaka od gubitka vlasti u Sevojnu govori besplatan koncert Ace Lukasa, saopšteno je u reakciji IO Zdrave Srbije na optužbe narodnog poslanika (SNS) Krste Janjuševića da „Sevojničani neće biti deo Stamatovićevog političkog eksperimenta“.

„Koliki je Vučićev strah od gubitka vlasti u jednoj maloj užičkoj gradskoj opštini sa najvećim izvozom po glavi stanovnika u Srbiji, govori činjenica da je, pod sloganom „Od Ace (Lukasa ili Vučića?) za Sevojno“, SNS već najavila besplatan koncert za Dan zaljubljenih, a juče i prekjuče je svoju „ljubav“ prema Sevojničanima lično iskazalo i dvoje samodrščevih najbližih saradnika, Zorana Mihajlović i Darko Glišić, preteći im da slučajno ne zaokruže listu „Ujedinjeni pobeđujemo“, već one „koji vole Sevojno“ i njihovog kandidata za gradonačelnika svih 200 opština po Srbiji“,  saopšteno je u odgovoru IO Zdrave Srbije.

U saopštenjju iz užičke Zdrave Srbije navodi se da o „jačini“ naprednjaka u Sevojnu pokazuje činjenica da su im bila potrebna čak tri dana da prikupe 250 glasova za svoju listu, jer je „većinu građana, prosto, sramota da ih podrže“.

„Postajete, izgleda, svesni da nas ne možete pobediti, sve da i Aleksandar Vučić, sa sve Dačićem, dođe lično da, svojom labudovom pesmom, besplatno uveseljava Sevojničane! Zato predlažemo da za izbore na kojima će vas udružena opozicija poniziti iskoristite kao „napredni“ slogan stihove vaše dvorske pevaljke Ace Lukasa „Napred, nazad, nemam gde, lična karta prazna je, samo tvoja slika stoji tu…“ – poručuju iz užičke Zdrave Srbije.

You may also like...