Novinaru onemogućeno izveštavanje sa Izborne skupštine Nove Srbije

PRIJEPOLJE – Alemu Rovčaninu, vlasniku portala PP Media i dopisniku Večernjih novosti i više regionalnih medija danas nije dozvoljeno prisustvo na Izbornoj skupštini Nove Srbije.

Rovčanin je rekao da je izbornoj skupštini NS-a, koja je bila javna i otvorena, želeo da prisustvuje u nameri da sazna da li se lider stranke Velimir Ilić plaši da bi scenario kao u Užicu, gde je ceo odbor NS-a prešao u SNS, mogao da se dogodi i u Prijepolju, ali je zamoljen da napusti prostorije.

,,Prišao mi je neko iz obezbeđenja i rekao da moram odmah da izađem i da mi nije dozvoljeno prisustvo. Video sam da je samo ostao snimatelj TV5, a ja sam napustio salu“, kazao je Rovčanin.

Inače, pored malog broja pristalica Nove Srbije skupu su prisustvovali funkcioneri nekoliko strankana i to Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, Pokreta socijalista Aleksandra Vulina, zatim Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina, Socijalističke partije Srbije, PUPS-a i osnivač lokalne Demokratske partije Sandžaka Bahrija Beganović.

Skupu nisu prisustvovali članovi i funcioneri Srpske napredne stranke u Prijepolju sa kojima je NS u koaliciji i na vlasti.

You may also like...