Završeni radovi u ulici Marije Mage Magazinović

UŽICE – Završeni su radovi na zameni dotrajalog magistralnog toplovoda u ulici Marije Mage Magazinović, na potezu od Narodnog pozorišta do raskrsnice sa ulicom Ljube Stojanovića. Radovi vredni oko osam miliona dinara obuhvatili su sanaciju svih kritičnih tačaka na kojima je dolazilo do havarija u prethodnoj grejnoj sezoni.

Prema rečima izvršnog direktora JKP „Gradska toplana“ Branka Filipovića, u toku sutrašnjeg dana očekuje se i asfaltiranje deonice na kojoj su radovi izvođeni.

Foto: grad Užice

“Završena je rekonstrukcija dela toplovoda ka Zelenoj pijaci, trenutno menjamo i izolaciju toplovoda koji pripada kotlarnici “Lipa” duž Carinskog potoka, a posle ovih radova očekuje nas rekonstrukcija kotlarnice Bloka Zlatibor, sva četiri izmenjivača, odvajača kondenza i ugradnja novog kondenznog suda. Planirani su i radovi na postrojenju u Koštici”, kaže Filipović.

Uporedo sa radovima na rekonstrukciji toplovoda radi se i na izradi projektne dokumentacije novu kotlarnicu “Međaj”, koja je u završnoj fazi. Prema očekivanjima do kraja ove godine očekuje se i građevinska dozvola.

Izvor: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.