Zajedničkom saradnjom do realizacije investicija (VIDEO)

BIOSKA – “Zadovoljstvo naših građana nama je na prvom mestu i zato smo ovde u Mesnoj zajednici Bioska da zajedno sa meštanima prošetamo ovom novom deonicom puta, koja nije značajna samo za meštane Bioske već i za meštane susednog sela Šanik koje teritorijalno pripada opštini Bajina Bašta”, istakla je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, posle obilaska deonice puta urađene zajedničkim sredstvima grada Užica i opštine Bajina Bašta.

Gradonačelnica je dodala da je iz budžeta grada za ovu namenu izdvojeno oko 2 miliona dinara i da je na delu koji pripada gradu asfaltirano oko 500 metara.


“Pokazujemo da je moguće sarađivati i kao rezultat te saradnje dobiti konkretne i veoma korisne stvari. Nadam se da ćemo i u narednom periodu zajednički realizovati još ovakvih ali i drugih investicija i ne samo sa opštinom Bajina Bašta već i sa svim ostalim opštinama sa kojima se graničimo”.

Vesna Đurić predsednica opštine Bajina Bašta, iz čijeg budžeta su opredeljena sredstva za asfaltiranje dela deonice u dužini od 700 metara, veoma je zadovoljna saradnjom, kako na realizaciji ove investicije tako i na svim ostalim na kojima se zajednički radi.


“Opština Bajina Bašta i grad Užice imaju izuzetnu saradnju što se i danas vidi. Očekujemo i potpisivanje sporazuma naših komunalnih preduzeća u vezi sa pružanjem komunalnih usluga građanima koji žive u mesnim zajednicama koje su bliže opštini Bajina Bašta, ali i održavanjem određenih putnih pravaca”.

Meštani zaseoka Šanik ne kriju zadovoljstvo, jer su konačno dobili put. Marija Bošković je u njihovo ime izrazila zahvalnost predstavnicima grada Užica i opštine Bajina Bašta, jer kako je istakla ovde je dosta mladih ljudi koji žele da ostanu ili da se vrate.


Mehanizacija užičke “Niskogradnje” i dalje je u MZ Bioska gde se po ugovorima sa građanima i udruženim sredstvima u ovoj godini radi osam putnih pravaca u vrednosti od oko 3,2 miliona dinara. Po ugovorima iz prošle godine asfaltirano je sedam putnih pravaca vrednosti 2,8 miliona dinara.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.