Za modernizaciju „Inove“ 15 miliona dinara

NOVA VAROŠ – U sklopu Programa podrške razvoju poslovne infrastrukture u 2019. godini opština Nova Varoš, uz pomoć Ministarstva privrede, će rekonstruisati spoljne hidrantske mreže poslovne zone Inova, što otvara uslove za potpisivanje još dva ugovora sa kompanijama koje bi zaposlile najmanje 40 novih radnika.

Ministarstvo privrede ovaj projekat vredan 15 miliona dinara finansira u iznosu od 13,5 miliona, opština Nova Varoš finansira preostalih 1,5 miliona, kao i vrednost PDV u iznosu od 3 miliona dinara.

,,Modernizacija poslovne zone Inova u Kokinom brodu je prioritet čiji je značaj prepoznalo Ministarstvo privrede i ovo nije prvi projekat u poslovnoj zoni koje je Ministarstvo privrede finansiralo. Naime, 2016, godine je odvojeno 26 miliona dinara za sanaciju krovnog pokrivača, adaptaciju i sanaciju podova u proizvodnoj hali“, kazao je za PP Mediju pomoćnik predsednika opštine Branko Bjelić.

Poslovna zona Inova raspolaže sa 24.000 metara poslovnog prostora u kojem trenutno posluju dva pravna subjekta koji zapošljavaju 80 radnika.

PP Media

You may also like...