Tadić:SNS je agencija za zapošljavanje,a ne stranka (video)

UŽICE-Predsednik SDS-a Boris Tadić poručio je da je spreman da ispravi sve greške iz prošlosti,poput partijskog zapošljavanja,ali i optužio SNS da ono što  danas radi nikada nije bilo.

ceda i boris1“SNS je agencija za zapošljavanje,a ne partijska organizacija.Hvale se da imaju 700.000 članova,što je 10 odsto srpskog stanovništva.Ko će sve njih koji imaju samo partijsku  ambiciju,a nemaju realna znanja,mnogi verovatno i sa lažnim diplomama,da zaposli i da im da dobru platu?U tom smislu SNS postaje opterećenje za Srbiju i njen razvoj”,poručio je Tadić sa predizbornog skupa u Užicu.

 

Čedomir Jovanović ,lider LDP-a podsetio je Užičane da je na današnji dan pre 17 godina ubijen novinar Slavko Ćuruvija i da ova koalicija neće biti zadovoljna samo ako se kazne njegove ubice,već tek onda kad Srbija postane zemlja slobodnih ljudi ,koji će moći slobodno da iskažu svoje mišljenje.

“Svaki političar ,pa i premijer ,dužan je da trpi i uvrede zbog toga što je politika toliko puno zla nanela ovoj zemlji.Svi koji smo u kampanji smo dužni da trpimo uvrede,jer smo najmanje toliko dužni zemlji koja je toliko nesrećna,zbog toga što smo nešto uradili ili nismo bili sposobni da je povedemo boljim putem na koji smo ukazivali”,poručio je Jovanović.

 

Jovanović je pozvao Užičane da 24.aprila iskoriste šansu da se nešto promeni u Srbiji.

“Ne kažem da je to poslednja šansa, ali će biti teško menjati Srbiju ukoliko nastavimo da živimo na osnovama na kojima smo sada.Valjda su ove četri godine dovoljan dokaz da se ne može daleko stići sa Vučićevom vladom”,rekao je Jovanović na predizbornom skupu u Užicu.

 

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.