Šešelj: Ja se dobrovoljno ne vraćam u Hag

UŽICE- Ja se dobrovoljno ne vraćam u Hag,a ako me moji glavni saučesnici u svim ratnim zločinima uhapse i odnesu na aerodrom,šta ja tu mogu,izjavio je lider radikala Vojislav Šešelj danas u Užicu.

 

 “Za njih je osnovni problem što sudski postupak isporuke Hagu traju oko dve sedmice,pa ne mogu da me na brzinu “ščepaju” i odmah vode na aerodrom.Po mom mišljenju,neće se usuditi da pogaze propisanu proceduru”,rekao je Šešelj novinarima pre sastanka Okružnog odbora SRS-a u Užicu.

Odgovarajući na novinarska pitanja vezana za sukob policije i vojne obaveštajne službe tokom Parade ponosa Šešelj je rekao da nema definitivan sud o tom događaju.

 “Videli smo snimak koji pokazuje da je brat premijera Andrej Vučić zaista brutalno pretučen,ali ne znamo kako je došlo do incidenta.Čekam da novi detalji izađu u javnost”,izjavio je Šešelj.

Komentarišući delovanje radikala u narednom periodu Šešelj je naglasio da im je osnovni cilj da Srbiji stave do znanja da ovako više ne može i da u Evropskoj uniji nemamo šta da tražimo.

“IIako su levičari pobedili na izborima u Grčkoj ja sam radostan zbog toga jer je Siriza protiv EU i to je do sada najsnažniji udarac Evropskoj uniji.Sad očekujem da Grci prestanu da vraćaju dugove i to bi bio najispravniji postupak.Zašto bi Grci vraćali dugove koje je zelenaški bankarski sistem EU plasirao u njihovu zemlju.Takav je slučaj i sa Srbijom”,rekao je Šešelj.

Vojislav Šešelj prisustvovao je danas sastanku Okružnog odbora SRS-a u Užicu,a popodne će održati tribinu u Prijepolju.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.