Predstavnici Bara gosti Gold gondole

ZLATIBOR – Predstavnici lokalne samouprave iz Bara su bili gosti JP „Gold gondola Zlatibor“ sa željom da saznaju više informacija o velikom projektu opštine Čajetina. Direktorka Gold gondole, Bojana Božanić, predstavila je osnovne karakteristike „zlatne žičare“, način poslovanja, sistem funkcionisanja instalacije, kao i dodatne sadržaje, usluge i planove za naredni period.

„Gold gondola je nova turistička atrakcija na Zlatiboru koja je za kratko vreme opravdala dugogodišnje ulaganje energije i novca. To su prepoznale brojne kolege iz turističkih centara u regionu, ali i šire. Kako bismo što bolje predstavili šta sve obuhvata funkcionisanje gondole, našim gostima smo priredili prezentaciju sa svim važnim elementima koji čine poslovanje. Želja nam je da našim potencijalnim saradnicima bliže pojasnimo delove naše velike organizacije koji se odnose na samu instalaciju, njeno održavanje i unapređenje, opremu za tehničko osoblje, organizaciju posla u marketingu i finansijama, kanale komunikacije sa medijima, koncept zabavnih sadržaja koji dopunjuju ponudu, kao i projekte na kojima se trenutno radi“, rekla je direktorka
Gold gondole Bojana Božanić.

Saradnicima iz Crne Gore istakli su da će im ova prezentacija korisititi kao ideja vodilja za pokretanje njihove gondole, a posebnu pažnju im je privukao ekološki karakter zlatiborske gondole i dostupnost za sve kategorije putnika. Sve aktivnosti na trasi, zajedno sa bazičnim funkcionisanjem instalacije, prilagođeni su stanardima Parka prirode Zlatibor, a najavljeno je da će Ribničko jezero uskoro krasiti ekološki park sa mobilijarоm od prirodnih materijala.

(izvor i foto: Gold gondola Zlatibor)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.