Predstava 10:1 na Zlatiboru

ZLATIBOR – U Kulturnom centru na Zlatiboru predstavljen je autorski projekat glumice Tatjane Kecman. Radi se o komičnoj monodrami koja na duhovit način savetuje muškarce zašto da se ne ožene i koje sve profile žena treba da izbegavaju.

Nakon dugogodišnjeg pozorišnog iskustva na sceni i sa publikom, Tatjana Kecman kaže da je primetila da ljudi vole da gledaju kratke rezove i da ih to najviše uveseljava. Nije lako zabaviti publiku sam na sat vremena, igrati 10 različitih karaktera i uspešno se transformisati u svaki od njih ali sudeći po reakciji publike itekako je uspela.

Predstava
Foto: Zlatiborpress

„Ja sam ovu predstavu napravila pre 15 godina, ali nisam ni sanjala da ću je igrati ovoliko dugo i da će biti toliko gledana. Sa ovom predstavom igrala sam od Australije do Kosova i predstava nije pretenciozna, sadrži 10 skica za lik i nešto što diže ovaj pozorišni komad na viši nivo jesu pantomimski procesi propraćeni muzikom. Izbor te muzike i tih radnji je nešto što karakteriše mentalitet koji obrađujem u tom momentu“, kaže Kecman.

Tatjana kao vrsna glumica svojom odličnom glumom, imitacijom i pantomimom predstavila je deset ženskih likova počev od žene s juga Srbije, Bosanke koja ne izlazi iz teretane, glasne žene koja po ceo dan naređuje po kući, preko Sose, Vojvođanke, Bosanke.

Na duhovit način komedija daje deset razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite. Takođe, komično i po malo ironično bavi se stereotipima o braku, ženama i muškarcima, a savršen humor i još bolja komunikacija sa publikom daju dodatni šarm ovoj predstavi.

Izvor: Zlatiborpress

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.