Podrška koaliciji „Aleksandar Vučić – za našu decu“ srpskih stranaka iz Srebrenice (VIDEO)

BAJINA BAŠTA – Koalicija „Aleksandar Vučić – za našu decu“ predstavila je svoj program na štandu u Bajinoj Bašti uz podršku predstavnika srpskih stranaka iz Srebrenice.

„Pred toga što vodi nedvosmislenu politku mira i stabilnosti u regionu, predsednik vodi računa o srpskom narodu ma gde on da živi. Podrška Srpskoj naprednoj stranci na izborima je podrška da se takava politika nastavi i u buduće, da nema nestabilnosti unutar zemlje i da se to prenese na ceo region“, naveo je aktuelni predsednik opštine Bajina Bašta i predsednik OO SNS Bajina Bašta.

Mladen Grujičić, načelnik opštine Srebrenica kazao je da su došli da daju punu podršku koaliciji „Aleksandar Vučić – za našu decu“, jer je Aleksandar Vučić do sada prepoznao problematiku i značaj Srebrenice.

„Mi to cenimo i verujemo da će dosta Srebreničana koji imaju pravo glasa u Srbiji to sigurno iskoristiti da mu daju podršku. Srebrenica je izuzetno važna, jer se u njoj brani nacionalni interes Republike Srpske, Srbije i celokupnog srpskog naroda. Mnogo smo problema imali u prošlosti, ali zahvaljujući slozi, uspeli smo da pobedimo 2016. godine i uspeli da rešimo mnoge probleme naših građana. Nastavićemo da radimo na poboljšanju života u Srebrenici i Skelanima, a to ćemo uspeti sa Bajinom Baštom koja je naša bratska opština“, naveo je Grujičić.

Sa predstavnicima srpskih stranaka iz Srebrenice razgovarlo se i o radovima na izgradnji graničnog prelaza, rekonstrukciji i izgradnji mosta na Skelanima, kao i o što skorijem uspostavljanju robnog saobraćaja između ovih opština. Takođe, razgovarlo se i o budućnosti industirijske zone u Bajinoj Bašti, njenom proširenju, kao i o povećanju aktivnosti Srebrenice na formiranju industrijske zone u Skelanima i povezivanjem sa zonom u Bajinoj Bašti.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.