Noćna vožnja i filmska projekcija (VIDEO)

ZLATIBOR – Zlatibor gostima nudi brojne sadržaje, kojih je iz godine u godinu sve više. Gold gondola priredila je prvu noćnu vožnju i projekciju filma na otvorenom, na međustanici gondole.

Prvo večernja vožnja gondolom, a onda, na međustanici, među borovima, pored jezera, projekcija filma. Pod otvorenim nebom publika je uživala u filmu “Leto kad sama naučila da letim”, koji je izazvao različite emocije.

I upravo ova noćna vožnja i projekcija filma na međustanici, su deo letnjih antistres programa koje zlatiborska Gold gondola realizuje za turiste.

“Mislim da sve ono što smo uradili do sada, pokazuje da nam ne manjka ideja, ali i da ih lepo realizujemo. Verujem da će gosti Zlatibora uživati u nekim novim aktivnostima koje mi ovde nudimo I da eć gondola stvarno postati okosnica daljeg razvoja turizma i integirsati kompletan turistički proizvod sa svim akcijama i sadržajima koje mi nudimo,” kaže direktorka JP “Gold gondola Zlatibor”, Bojana Božanić.

Zlatibor beleži porast broja gostiju, krajem jula, pa je samim tim povećano i interesovanje za vožnju ovom panoramskom gondolom.

Gold gondola filmaska projekcija

 “Cifre za ovu godinu su jako dobre, negde smo na nekom višem nivou u odnosu na prethodnu godinu. Do sada je od početka godine oko 150.000 gostiju se prevezlog Zlatiborskom gondolom. Idemo prema tom milionitom putniku i ja se nadam da će to u narednom period biti.”

Inače, u toku sezone su planirane još tri noćne vožnje i programi. Erski kabare je planiran za 6.avgust, filmska projekcija za 12.,a  26. avgusta najavljeno je muzičko veče na vrhu Tornika.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.