Na Zlatiboru boravi 20 hiljada gostiju (video)

ZLATIBOR-Lepo vreme u avgustu privuklo je 20 hiljada gostiju na Zlatibor,koliko ih trenutno boravi na ovoj planini,a taj broj prema rezervacijama zadržaće se do početka školske godine,izjavio je za ZOOMUE  direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Đurić.

 

“Zahvaljujući prolepšanju vremenskih prilika ,koje će biti stabilne i u septembru i oktobru prema najavama meteorologa,imaćemo posećenost i broj noćenja na prošlogodišnjem nivou”,kaže Đurić.

Ova planina nudi brojne sadržaje gostima za kvalitetan odmor,koji seu ovog leta obogaćeni i novim sadržajima na Torniku.

“Pored brojnih izleta,šetnji,planinskog biciklizma,kupališta,na Torniku gosti Zlatibora ,pored panoramske vožnje šestosednom žičarom mogu uživati i tjubing inovootvorenoj stazi za bob na šinama,kao i una terenima za mini golf,tenis i dečjim igralištima”,naglašava Đurić.

Noćenje u privatnom smeštaju u sobama na Zlatiboru naplaćuje se od 800 do 1.500 dinara,dok je najam apartmana ili kuća od 2.000 do 8.000 dinara dnevno.

U toku je i tradicionalna manifestacija Zlatiborsko leto ,tokom koje  gosti Zlatibora za vreme  boravka na ovoj planini mogu da prisustvuju brojnim muzičkim koncertima,kulturnim i sportskim sadržajima.

 Svi gosti Zlatibora mogu da učestvuju i u besplatnim animacijama, kao što su škola folklora,predavanja o lekovitom bilju,planinarenju,kao i u pešačkim,planinarskim i biciklističkim turama.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.