Meridian i izbori 2020.

SRBIJA – Još deset dana ostalo je do parlamentarnih i lokalnih izbora 2020. Tradicionalno na domaćem tržištu, kladionica Meridian prva je i jedina koja je pripremila izborni specijal sa iscrpnom ponudom kvota za klađenje na ishod izjašnjavanja građana.

Kladi se na imena novog premijera i ministara, predvidi ukupnu izlaznost i odziv građana po opštinama. Prognoziraj imena budućih gradonačelnika i predsednika opština, koja će od ukupno 21 liste preći cenzus, a spremna je i posebna izborna poslastica – dueli gradova kada je reč o procentu izlaznosti kao i dueli stranaka shodno procentu osvojenih glasova.

Istog dana, 21. juna, biće održani i lokalni izbori, a u žiži javnosti biće procenat izlaznosti u gradovima i opštinama, pa se
tako, prema procenama bukmejkera kladionice Meridian, očekuje izlaznost od 52.08% u Novom Sadu, 44.70% u Svilajncu, 52.40% u Paraćinu, 60.50% u Šapcu, odnosno 49.10% u Čačku. Očekuju vas sjajne kvote bilo da u ovim, kao i u ostalim gradovima i opštinama Srbije, očekujete višu ili nižu izlaznost od naznačene.

Tu su i kvote na klađenje koja će stranka će preći cenzus na republičkom nivou kao i na međusobne duele stranaka u procentima osvojenih glasova. Verovatno najinteresantnije igračima su kvote na novog premijera.

U slučaju da ministarski resor zameni glavnim kabinetom u Nemanjinoj 1, šanse Siniše Malog za novog premijera procenjuju se na 5.00, kvota na Ivicu Dačića je 15, dok vas u slučaju da uspešno predvidite da će naredni premijer biti Nebojša Čović kvota sjajnih 99.00. U ponudi je 25 javnih ličnosti iz različitih sfera javnog života.

Svake parlamentarne izbore prate medijske spekulacije u vezi sa imenima budućih ministara. Izaberi svog favorita za
ministarsko mesto, jer je u ponudi više od 40 imena na javnoj sceni. Kvota da će novi ministarski resor zadužiti Zorana
Mihajlović iznosi 1.70, da će na mestu ministra debitovati Aleksandar Šapić 3.50, dok se šanse aktuelne ministarke za
evropske integracije Jadranke Joksimović da ponovo vodi neko od ministarstava izuzetno dobre i rangiraju se kvotom 1.40.

U kladionici Meridian spremno je više od 300 najboljih kvota za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, a za
sve nove igrače dva fenomenalna iznenađenja – 500 dinara bonusa dobrodošlice, kao i dupla isplata na prvom dobitnom tiketu.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.