LDP nezadovoljan radom gradske vlasti

 

UŽICE-Skromno obeležavanje Dana grada je u skladu sa još skromnijim rezultatima rada aktuelne vlasti, smatra Liberalno demokratska partija Užica.

 

Iako je nedavno došlo do personalnih promena u rukovodstvu grada, vladajuća koalicija tim političkim “šminkanjem” nije uspela da prikrije svoju nesposobnost da promeni sam sistem vladavine koji je Grad i građane Užica doveo do ruba izdržljivosti,navodi se u saopštenju ove stranke.
“ Prošlo je skoro godinu dana od eskalacije problema sa vodosnabdevanjem grada, a još nije urađen ni projekat sanacije fabrike vode, a kamoli projekat sanacije jezera Vrutci. To ipak nije sprečilo novoizabranog gradonačelnika  Petkovića da ostavi na snazi vanrednu situaciju i tako suspenduje zakon o javnim nabavkama. O rešavanju problema sa aero zagađenjem koji nas muči svake zime, niko i ne razmišlja. Nedostatak ideja o suštinskom razvoju Užica gradska vlast pokušava da sakrije poklalanjanjem tri lokacije za izgradnje crkvi, od čega je ona na Međaju na jednoj od najatraktivnijih lokacija koje grad poseduje“, rekao je Đorđe Milićević, v.d. menadžera gradskog odbora LDP Užice, povodom obeležavanja dana Grada.
LDP Užice zahteva da se vanredna situacija hitno ukine i energično krene u rešavanje postojećih problema koji muče sve naše sugrađane, kao i formiranje jasne vizije o napretku grada.Samo tako sledeći Dan grada možemo dočekati u boljem ambijentu,saopšteno je iz LDP Užice.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.