Vesnić: Ostanite kod kuće i mislite o drugima (VIDEO)

UŽICE – Da je situacija sa korona virusom u celom svetu, pa i u našoj zemlji, veoma ozbiljna shvatili su skoro svi. Poznati muzičari, sportisti, glumci i brojne druge javne ličnosti apeluju na ljude u Srbiji da ostanu u kućama i ne izlaze napolje bez preke potrebe.

„Moramo se pridržavati svih mera i poštovati ono što nam kažu sručnjaci. Mislim da nema mesta ni za kakvu raspravu“, poručuje proslavljeni srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić i dodaje da se ne seća kada smo kao zemlja bili u težoj stuaciji.

Vesnić dodaje da smo svi odgovorni, ne samo za svoje nego i za zdravlje sviih sugrađana pa i cele nacije, pre svega onih najstarijih koji imaju neka hronična oboljenja.

„Ja kao sportista koji se bavi visokorizčnim sportom moram da kažem da svi moramo biti ozbiljni i odgovorni i poštovati preporuke lekara, ali i mere Vlade Srbije koje podrazumevaju smanjenje kretanja i poštovanje policijskog časa“, rekao je Vesnić.

Kako je briga o zaposlenima na prvom mestu dok traje vanredno stanje neće raditi ni Auto Vesnić servis, a najbolji srpski automobilista poručuje: „Ostanite kod kuće i mislite o drugima“.

You may also like...