Izložba fotografija sa konkursa u pribojskom muzeju

PRIBOJ – U pribojskom muzeju održava se izložba fotografija koje su poslate na nedavno sprovedeni konkurs za najbolju fotografiju u 2022. godini. Zavičajni muzej u Priboju u saradnji sa lokalnom samoupravom i Turističkom organizacijom sproveo je konkurs na kome je učestvovalo preko 70 autora, s tim da je njih 45 ispunilo uslove konkursa.

Izbor najbolje fotografije obavljen je javno, glasanjem preko Fejsbuk i Instagram profila Zavičajnog muzeja Priboj, gde su fotografije objavljivane po redosledu pristizanja.

Prvo mesto pripalo je fotografiji „Pogled sa Panje Glave na Novi Priboj“, autorke Emanuele Kulinović, drugo mesto zauzela je fotografija „Drugačiji Priboj iznad magle“, autora Luke Miloševića, a treće mesto fotografija „Priboj na dlanu“, autorke Ivanke Bukvić.

Od 12 prvoplasiranih fotografija biće urađen i kalendar opštine Priboj, plan je da ovaj konkurs postane tradicija, jer se u nasleđe ostavljaju foto zapisi u vremenu našeg grada, a ove fotografije na najbolji način i promovišu turističke potencijele Priboja. Izložba najboljih fotografija Priboja, u galeriji Zavičajnog muzeja, do 1.marta.

(izvor: opština Priboj)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.