Završena rekonstrukcija škole u Turici

UŽICE – Oko 170 osnovaca izdvojenog odeljenja u Turici od ponedeljka će nastavu pohađati u rekonstruisanom objektu škole.

Kako je navedeno na sajtu grada Užica objekat je rekonstruisan u saradnji sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima kroz Program obnove i unapređenja objekata javne namene u javnoj svojini, a ukupna vrednost je oko 63 miliona dinara.

Prema prvobitnom planu objekat je trebalo da bude završen u februaru ove godine, ali su radovi kasnili zbog problema sa izvođačima radova tako da će nastava u rekonstruisanom školskom objektu početi u ponedeljak 30. septembra.

Da učenje bude uživanje. Foto: Grad Užice

Inače, rekonstrukcija školskog objekta podrauzumevala je kompletnu zamenu svih instalacija kao i prelazak na sistem grejanja na pelet. Zamenjena je stolarija, rekonstruisani su sanitarni čvorovi, zamenjeni podovi i krov.

U okvirnu parternog uređenja zamenjena je ulazna kapija u školsko dvorište i rekonstruisan je deo postojeće ograde kao i podovi ulaznih lođa i spoljnjeg stepeništa na koje su postavljene neklizajuće keramičke pločice.

Grad Užice/ZOOM

You may also like...