FK Sloboda počela pripreme (VIDEO)

UŽICE – Posle dva meseca pauze FK Sloboda je počela pripreme za nastavak sezone oslabljena odlaskom Nešovića, Atanackovića, Babića, Bena i Krmara.  Prvi trening odradilo je 26 momaka, među kojima je deset omladinaca i jedan kadet, a očekuje se dolazak nekoliko novih igrča na probu.

„Pripreme svake godine krenemo malo rezervisanije, pa ćemo u toku rada videti šta se dešava sa igračima koji planiraju da idu, koji su otišli da li će se vratiti, sa pozajmicama. Definitino nam treba pojačanja i sve ćemo raditi u hodu. Klub su napustili Krmar koji je otišao u Makedoniju i Nešović u Zemun. Vidić je na probi u Beolorusiju, Bendžamin je otišao na probu u Englesku i Babić je prodat Mladosti iz Lučana, a i sa njim je otvorena situacija“, rekao je trener Đukić ističući da se prelazni rok završava 11. februara i da je to prilika da se za mesec dana ekipa dobro uigra.

Pripreme će odraditi kod kuće i na Zlatiboru, a za sada je zakazano pet prijateljskih utakmica.

Predsednik UO Slobode Branko Bešević navodi da uprava čini sve kako bi stabilizovala finasije, napominjući da se igračima ništa ne duguje, i da su svi uslovi obezbeđeni za pripreme.

„Gorući problem su neka dugovanja koja nisu velika, nekih pet, šest hiljada evra, da bi se odradio prelazni rok. Činimo napore da nađemo više sponzora. A videloi ste, oslanjamo se na naš omladinski kadar“, naveo je Bešević.

Sloboda je prvi deo prvenstva završila na devetoj poziciji na tabeli. Drugi deo sezone startuje 10. marta kad Sloboda gostuje Proleteru u Novom Sadu.

You may also like...