Ujedinjena opozicija poručuje da će od Sevojna krenuti promene (VIDEO)

SEVOJNO-Očekujemo upravo ono kako se čita i glasi i ime naše liste: Da ujedinjeni pobedimo, za Sevojno! A da Beogradu i ostatku Srbije , pogotovo onom njenom delu koji smatra da Vučić nije nikakav ni vizionar ni misionar koga je sam Bog poslao među Srblje , otvorimo oči, oslobodimo ga straha i pokažemo putokaz, poručili su lideri vodećih stranaka koje čine listu  „Ujedinjeni za Sevojno“.

 

„U Zapadnoj Srbiji nema straha od diktatorskog režima Aleksandra Vučića i da će „Ujedinjeni za Sevojno“ pobedom nad SNS koalicijom na lokalnim izborima 4. marta pokazati da postoji druga Srbija  i ljudi koji razmišljaju svojom glavom.Srbija u unutrašnjosti izgleda potpuno drugačije od slike koja se građanima Srbije i Sevojna  šalje sa Vučićevih režimskih medija i ona je devastirana, uplašena, ucenjena i naša obaveza kao grupe građana jeste da oslobodimo građane i da se bore za svoja prava, egzistenciju i radna mesta „, rekao je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović .

Predsednik  DS Užice  Jovan Marković  naglasio je  da je došao trenutak da se upravo  u Sevojnu  dogode promene koje traže građani koji su ,prema anketama,u  80 odsto slučajeva nezadovoljni Vučićevom  vlašću .

“ Učinili smo ono što su građani od nas tražili.Okupili smo sve partije i pokrete koji  u ovom trenutku hoće da se zajedno bore i zalažu se za promenu režima.Sve što je urađeno do 2012. godine i ono što Milan Stamatović još uvek radi u Čajetini,dovoljno dobar je razlog da nas građani podrže,kad naprave razliku šta su imali u protekle četri godine njihove vladavine u Sevojnu, poručio je Marković.

Marković je naglasio i da su Sevojničani u   proteklih nedelja izloženi velikom pritisku kroz  dolazak ministara, funkcionera SNS, estradnih umetnika što sve ima za cilj da zataška nerad, neodgovornost i bahato ponašanje funkcionera SNS i jako loše funkcionisanje opštinske vlasti u protekle četiri godine.

 

Bivši gradonačelnik Užica podsetio je da je prilikom osnivanja gradske opštine Sevojno ideja bila da prihodi koji se u Sevojnu ostvaruju od privrede budu što više plasirani na pobljšanje kvaliteta života Sevojničana.

„Međutim, dogodilo se da su praktično funkcioneri vlasti koji su zaseli u svoje fotelje potpuno promenili taj koncept. Imamo situaciju da od 18 miliona prihoda koji se ostaruju u Sevojnu oko 13,5 miliona dinara ide na plate zaposlenih u opštini Sevojno, umesto da prihodi budu veći i ulagani u infrastrukturu  „, rekao  je Marković .

Odborničku listu broj 2, GG „Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju“ čine „Zdrava Srbija“, DS, DSS, Narodna stranka,Nova Srbija, LDP i  SDS. Kandidat za predsednika gradske opštine  ove liste je  mašinski inženjer Bogosav Mihailović .

You may also like...