U Požegi nastupi Nikole Đurička,pozorišta Slavija,Aleksandra Dunića…

POŽEGA-Iz Sportsko kulturnog centra u Požegi najavljuju bogat program i u ovoj godini.Pozorišna trupa Gimnazije „Sveti Sava“ povodom školske slave izvešće u četvrtak 26. januara predstavu Branislava Nušića „Ujež“. Pozorišni program i gostovanja glumaca nastavljaju se i u februaru. Za nastup Nikole Đurička 3. februara već su prodate sve ulaznice, 15.februara Aleksandar Dunić će odigrati monodramu ”Miloš Veliki – Knjaz Serpski”, a za 22. februara u planu je i predstava „Žensko srce u šinjelu“.

Pozega SKC
Foto.Radio Požega

“Zakazali smo za 3.februar u 20 časova predstavu Stand- up “Showbiz” našeg proslavljenog glumca Nikole Đurička koji sada živi i radi u Americi. On je došao u Srbiju na samo mesec dana, a Požega se našla na toj kulturnoj mapi destinacija koje će posetiti. Čim smo objavili na fejsbuku za dva dana su otišle sve karte tako da nema više karata, prodali smo i za pomoćna sedišta. Ali da naši sugrađani ne brinu već smo zakazali sledeću pozorišnu predstavu. 22. februara biće izvedena predstava “Žensko srce u šinjelu”. To će biti istorijska, edukativna predstava o Milunki Savić , Nadeždi Petrović. Igraće tri sjajne glumice, koje igraju često u pozorištu Slavija, u režiji Mirjane Karanović. Glumice su Nina Grahovac, Jovana Petronijević i Vesna Paštrović“, kaže Srđan Stevanović, direktor SKC Požega.

U Gradskoj galeriji “Milan Tucović” poslednjeg januarskog dana biće priređeno otvaranje izložbe dela Sandre Ninić. Požeška publika imaće priliku i da 14. februara u Sali bioskopa uživa u nastupu grupe Kalem.

Radio Požega

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.