Sloga upalila motore (VIDEO)

POŽEGA – Jovan Nikitović je izvršio prozivku na kojoj  se pojavio 21 igrač, dok su se četvorica fudbalera pojavila 4. jula.

Posle pauze koja je trajala manje od mesec dana fudbaleri Sloge su ponovo na okupu. Stručni štab, članove uprave i igrače pozdravio je predsednik opštine Požega Milan Božić koji im je kroz kratku pozdravnu reč poželeo dobre rezultate sa što manje povreda. Uz napomenu da će se lokalna samouprava truditi da isprati svaki dobar rezultat.

Predsednik fudbalskog kluba Sloga Ivan Radović sa svojim saradnicima vredno radio tokom ove pauze jer ekipa čiji je on predsednik mora svake godine da pravi novi iskorak. U skladu  sa tim su i pojačanja ali kako i sam kaže treba sačekati sa svim najavama i prognozama. Pred početak prošle sezone mnogo je urađeno na popravljanju infrastrukture i sada je situacija takva da bi i ekipe iz višeg ranga mogle da pozavide na uslovima koje imaju fudbaleri Sloge. Tu se neće stati jer ljudi koji vode Slogu imaju plan koji već kreće da se realizuje.

Jovan Nikitović sa svojim pomoćnicima Milanom Simeunovićem i Duškom Stojanovićem  radi veoma dobar posao za fudbal u Požegi. U dogovoru sa upravom kluba pravi se strategija na duže staze i ona već daje rezultate. I u ovom prelaznom  roku je urađeno mnogo, dovedena su veoma dobra pojačanja a plan i raspored rada je davno iskovan.

Jedan od najiskusnijih igrača koji je mogao da pojača redove Sloge je Igor Stojaković. Dojučerašnji igrač Javor Matisa rešio je da dođe u Požegu i pokuša da pokaže da u njegovim nogama ima još dosta toga fudbalskog, što će biti od obostrane koristi.

Kapiten Sloge Borko Nikolić će i ove sezone biti u konkurenciji za tim. Niko ne može da tvrdi da će biti starter jer su pripreme tek krenule i borba za mesto u timu će se vodi kroz ovih sedam nedelja. Smatra da su ovogodišnja pojačanja odlična i da će se veoma brzo uklopiti u ekipu.

Posle dve sezone u Slogu se vratio Stefan Rdaovanović. Bio je u Dinamu iz Vranja, potom u Surdulici i Zemunu da bi u Požegu stigao iz crnogorskog prvoligaša Petrovca. Po njegovim rečima malo je klubova kao Sloga i to mu je najviše nedostajalo.

Prva utakmica je planirana za 19. jul ali ime protivnika se još uvek ne zna. Sve će se raditi u hodu a ozbiljan rad kreće od 10. jula. Tada će ekipa biti kompletirana i stručni štab će znati na koga može da računa.

ZooM

You may also like...