Zlatiborsko leto

ZLATIBOR-Letnja sezona na Zlatiboru uveliko je u toku.Oko 70 odsto gostiju su domaći turisti,ali Zlatibor posećuje i sve veći broj gostiju iz Rusije i Nemačke,ističe direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović.

 

Posebna atrakcija ovog leta na Zlatiboru ,kaže Živanović,je   novootvoreni Dino park  koji se prostire na četiri hektara  u samom centru Zlatibora.

 

„Dino park već beleži rekordnu posetu i pokazuje se kao odličan turistički proizvod. Sa prošlogodišnjim otvorenim Avantura parkom, takođe u centru, formira zaista jedan kvalitetan i atraktivan turistički proizvod, koji će privući veliki broj gostiju u narednom periodu“, kaže  Živanović.

Uređeno je i obeleženo preko 20 km novih biciklističkih staza, pa je njihova ukupna dužina sada 80 kilometara. Prošle godine uređen je i vidikovac na Gradini, koji je od ove godine uvršćen u pešačke ture, dok će ove godine biti urađen vidikovac na  Oku.

U okviru Zlatiborskog kulturnog leta na Zlatiboru će u julu  nastupiti  Ivana Negativ,Miroslav Ilić u okviru   Sabor trubača.

3. avgusta nastupiće Aleksandra Radović,   10.avgusta je koncert  Ane Kokić, 18. avgusta  Amadeus benda , a 24. avgusta Bajage .

You may also like...