Sloga krenula sa pripremama (VIDEO)

POŽEGA – Dragiša Žunić je izvršio prozivku fudbalera Sloge i pred njima je sedam nedelja paklenog rada.

Fudbaleri Sloge krenuli su sa pripremama za narednu sezonu. Na prozivci 20 igrača, dosta novih imena a sve zahvaljući algilnoj upravi kluba na čelu sa svojim predsednikom Ivanom Radovićem, koja kao i svake godine vredno radi i jača Slogu kako organizaciono, tako i igrački. Prethodna sezona po rečima Ivana Radovića nije baš uspešna bez obzira što je Sloga završila na drugom mestu.

Infrastruktura je nešto čime Sloga može da se pohvali. Dva pomoćna terena + glavni na kom bi pozavideli i neki prvoligaši daje za pravo svima u klubu da razmišljaju o promeni ranga. Prostora za još bolje uslove ima, planovi postoji ali pored uprave u taj projekat bi morala da se uključi i lokalna samouprava.

Vreme odmora je završeno, a trajalo je samo tri nedelje. Dragiša Žunić je odlučio da njegovi puleni krenu sa pripremama prvog dana jula i da je to više nego dovoljno za ono što treba uraditi kako bi što spremnije ušli u naredno prvenstvo. Igrački kadar je umnogome izmenjen, došlo je do velikog odliva igrača ali na drugoj strani sve se nadomestilo kvalttenim dovođenjem. Prethodna sezona može i mora da bude nauk i zbog toga je prelazni rok već odrađen sa ostavljenim prostorom za dovođenje još nekog igrača.

Kompletan plan priprema je urađen. Zakazano je osam utakmica, prva je već 10. jula protiv Radničkog iz Kragujevca u Požegi. Svi igrači će dobiti priliku za dokazivanje i po rečima Žunića sigurnih nema. Onaj ko bude najvrednije radio, izvršavao sve zadatke za dobrobit ekipe neće morati da brine za mesto u ekipi. Vremena ima dosta, uslovi će biti na vrhunskom novou i samo će biti potrebna volja i upornost.  

You may also like...