Nešić: Uskoro kajaci na Đetinji (VIDEO)

UŽICE-Investicije u klisuri reke Đetinje,na Gradskoj plaži,Starom gradu i Staparskoj banji donose najviše pozitivnih komentara lokalnoj vlasti od građana ,izjavio je pomoćnik gradonačelnika i član Gradskog odbora SNS-a Nemanja Nešić .On je najavio i da će do kraja leta od Velike brane do Zelenog vira Đetinjom moći da se plovi kajacima.

„Ponosni smo kada vidimo stotine rekreativaca na uređenoj pešačko biciklističkoj stazi u klisuri reke Đetinje. U Staparskoj banji počinje gradnja turističko-obrazovnog arheološkog parka .Posle tri decenije su konzervirane i restaurirane zidine užičke srednjovekvone tvrđave,a u planu uz radovi na potpunoj rekonstrukciji Gornjeg grada, citadele i kule,kao i izgradnja pešačkog mosta od magistralnog puta Užice-Zlatibor do Starog grada ,što su sve preduslovi za mapiranje Užica kao značajne turističke odrednice“ ,istakao je Nešić na stranačkoj konferenciji za medije.

Nešić je naglasio da je grad Užice  jedna od finansijski najstabilnijih lokalnih samouprava u Srbiji što je preduslov za investicije ,za razliku od prethodne vlasti.

„Sadašnja gradska vlast predvođena kadrovima SNS-a definisala je prioritete i za razliku od prethodne lokalne vlasti poseduje sistemski pristup planiranja razvoja grada. U skladu sa tim menja se izgled seoskih i gradskih mesnih zajednica.Primer su investicije u Krčagovu, Sevojnu i uskoro u Turici“, rekao je Nešić i zaključio da odgovoran pristup upravljanja gradom kroz planiranje i investicije donosi kvalitet u funkcionisanju lokalne samouprave .

You may also like...