Sloboda za zavšetak prvenstva zbog vanredne situacije

UŽICE-Imajući u vidu inicijativu i predlog FK „Radnički 1923“ iz Kragujevca, FK „Sloboda Point“ iz Užica podržava predlog FK „Radnički 1923“ kao optimalan i realan u ovom trenutku,saopšteno je užičkog superligaša.

Zbog stravične prirodne katastraofe koja je pogodila veliki deo naše zemlje, zbog čega se Srbija nalazi u teškom i vanrednom stanju, FK „Sloboda Point“ smatra da odigravanje utakmica i fudbal u ovom trenutku ne mogu biti u prvom planu. Celo društvo sada ima mnogo veće prioritete nego što je održavanje sportskih takmičenja. Većina igrača, članova njihovih porodica kao i rukovodstva klubova uključeno je u borbi protiv ove prirodne katastrofe.

     S obzirom da je vanredno stanje još uvek na snazi, a imajući u vidu obaveze reprezentacije Srbije, kao i rok za prijavu klubova učesnika za kvalifikacije u evropskim takmičenjima (30. Maj do 24:00) stav FK „Sloboda Point“ je da FSS kao nadležan organ administrativnom odlukom u skladu sa propisima reši pitanje završetka takmičenja u JSL za ovu sezonu, a fudbalska i ostala takmičenja treba da se održavaju kada za to postoji ambijent i normalni uslovi u zemlji.

Upravni odbor FK Sloboda

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.