Samo pobeda čuva vrh (VIDEO)

POŽEGA – U jesenjem delu kada je Sloga imala dva vezana gostovanja osvojila je šest bodova, a sada ima priliku da to učini kao domaćin.

Požežani su na najbolji mogući način iskoristili kikseve Zlatibora i Smedereva, ali je to uradila i Šumadija iz Aranđelovca i sada se i ona uključila u trku za prvo mesto. Nikitović još jednom ponavlja da je srpska liga zapad veoma kvalitetna i svako svakog može da pobedi.

Sloga je uspešno prebrodila tadicoinalno neugodnu Budućnost Krušik, ali ta pobeda neće imati vrednost ako se ne savlada Loznica koja u okviru u 22.kola gostuje u Požegi. Loznica je u donjem delu tabele, još uvek nije obezbedila opstanak ali to nikog u Slogi ne zavarava. I pored toga što neće biti kompletni pobeda je jedino što “igra” Požežanima, i oni koji budu starteri moraće da daju više od svog maksimuma kako bi osvojili sva tri boda.

Utakmica između Sloge i Loznice igra se u subotu od 15.30 minuta na gradskom stadionu u Požegi. Pravdu će deliti Kraljevčanin Ivan Vučićević a pomažu mu Uroš Radovanović iz Gruže i Nikola Marković iz Kragujevca.

You may also like...