Promo akcija za nove Total TV korisnike do kraja maja (VIDEO)

UŽICE – Pred letnje mesece i sezonu godišnjih odmora SBB je spremio novu promo ponudu za sve potencijalne korisnike Total TV usluge. Akcija koja će trajati do 31. maja omogućiće korisnicima da za 699 dinara mesečno obezbede ovu uslugu za narednih 10 ili 12 meseci.

Promotivnom akcijom koja će trajati do kraja maja biće omogućeno svim zainteresovanima da, pred sezonu godišnjih odmora, u svojim kućama, stanovima, vikendicama ili apartmanima obezbede Total TV usluge po promo ceni od 699 dinara mesečno.

„Verujem da će se značajan broj ljudi odlučiti na to da svoje odmore provedu na našem lepom Zlatiboru. Vraćanje u vikendice znači više vremena za uživanje, stoga smo obezbedili ovu akciju do kraja maja. Bez obzira na to da li će se budući korisnici opredeliti za Start, Ekstra ili Premijum pakete, moći će da ih koriste po ceni od 699 dinara, ukoliko se prijave u tom periodu. Pri tome, akcija će važiti 10 meseci za Startni, a po 12 meseci za Ekstra i Premium pakete“, kaže Sanja Panić, savetnik podrške u SBB-u.

SBB
Foto: ZooMUE

Svi novi korisnici dobiće pritom i Pink paket po promotivnoj ceni, uz ugovornu obavezu na dve godine. Akcija se odnosi i na korisnike koji bi želeli da gledaju Total TV sadržaje na dva televizora.

„Svi naši korisnici Total TV-a navikli su na to da prate različite sadržaje na Sportklubu, Novoj S ili na N1 televiziji, a ta usluga važi na dva televizora. Ukoliko se opredele na ovu mogućnost do kraja maja, po ceni od 200 dinara. Radiće se nova ugovorna obaveza na dve godine“, dodaje Panić.

Potvrdu rezultatima istraživanja zadovoljstva korisnika kućnog interneta i televizije u Srbiji, prema kojoj SBB i Total TV imaju najzadovoljnije korisnike, dala je i Gorica Radović, koja se odlučila da uslugu Total TV-a uvede u svoj ugostiteljski objekat na Zlatiboru. Korisnica SBB-a je više od godinu dana, a ističe da ju je privukla šira ponuda kanala u odnosu na druge operatere, kao i brzina pri realizaciji dogovora.

„Agenti su bili veoma komunikativni i ažurni oko nas, tako da smo usluge SBB i Total TV-a dobili za nekih 48 sati“, kaže Gorica.

Ističe da joj je posebno važno to što u ponudi ima veliki broj dečjih kanala, s obzirom na profil posetilaca njene radnje.

„Dok roditelji kupuju, njihova deca su malo nestrpljiva. Između ostalog smo se i zbog toga odlučili za uvođenje ove usluge, kako bi deca, dok čekaju, mogla da se zabave nekim od sadržaja na televiziji“, dodaje Gorica.

Iz SBB-a napominju da je ponuda Video kluba uvećana na 11 hiljada naslova, koji se mogu pratiti preko EON aplikacije, na tabletima, mobilnim telefonima ili na računarima.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.