Pritvor zbog spida

POŽEGA-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu i Požegi pronašli i oduzeli oko 24 grama praškaste materije bele boje za koju se sumnja da je opojna droga spid.

Policija je prilikom pregleda vozila „reno klio“ požeških registarskih oznaka, u prtljažniku, pronašla i oduzela kesicu sa oko 22,5 grama spida i vagicu za precizno merenje. Tom prilikom uhapšen je G.K. (35) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

policija-autoPregledom odeće tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Požege, koji je bio na mestu suvozača, pronađena je kesica sa oko 1,2 grama spida, plastična flašica u kojoj su se nalazile dve kesice sa manjom količinom spida i jedna otvorena tabla leka koji se nalazi na listi psihoaktivnih supstanci. On je saslušan, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

O događajima su obavešteni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi i Višeg javnog tužilaštva u Užicu, na osnovu čijeg odobrenja je osumnjičenom G. K. doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati.

You may also like...