Radovi na barskoj pruzi,vozovi ne saobraćaju od Beograda do Lajkovca

BEOGRAD-Zbog radova na barskoj pruzi, na deonici Resnik – Vreoci od danas, 1. decembra, do kraja važećeg reda vožnje (10. decembar 2016.), potpuno je obustavljen saobraćaj putničkih vozova od Beograda do Lajkovca. Međunarodni i lokalni putnički vozovi privremeno saobraćaju do i od Lajkovca, a na relaciji Beograd – Lajkovac – Beograd za putnike je organizovan autobuski prevoz – saopšteno je u “Srbija Vozu”.

Međunarodni voz, koji iz Beograda kreće u 9:10 sati za Bar polazi iz Lajkovca u 10:40 sati, a za putnike iz Beograda za Lajkovac organizovan je autobuski prevoz po redu vožnje polaska voza (9.10 sati). Voz koji iz Bara polazi u 9.00 sati za Beograd, saobraćaće do Lajkovca, odakle će putnici nastavljati putovanje autobusima do Beograda.

voz 1U lokalnom putničkom saobraćaju zadržan je određeni broj vozova, dok ostali vozovi neće saobraćati

Voz, koji iz Beograda polazi u 14.54 sati za Prijepolje teretnu, polaziće iz Lajkovca u 16.41 sat, dok će od Beograda do Lajkovca svakodnevno biti organizovan autobuski prevoz sa polaskom iz Beograda u 14.54 sati. Voz iz Vrbnice u 06.55 sati za Beograd saobraćaće do Lajkovca, a od Lajkovca će svakodnevno putnike prevoziti autobusi do Beograda.

Za putnike voza koji iz Prijepolja teretne polazi u 01.55 sati za Beograd, od Lajkovca do Beograda organizovan je autobuski prevoz samo radnim danima.

Lokalni putnički vozovi koji saobraćaju tokom odvijanja radova su vozovi iz Požege u 06.48 sati za Vrbnicu, iz Lajkovca u 20.55 sati za Užice, iz Užica u 02.36 sati za Vrbnicu, kao i iz Vrbnice u 19.05 sati za Užice i iz Užica u 23.45 sati za Požegu.

You may also like...