Prijem za Tijanu Malešević

UŽICE-Gradonačelnik Užica Tihomir Petković priredio je  prijem za Tijanu Malešević koja je sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije  na  Olimpijskim igrama u Riju osvojila srebrnu medalju.

tijana malesevicGradonačelnik Petković podsetio je da je to druga olimpijska medalja koja je stigla u Užice.Prvu je doneo Andrija Zlatić.

„Srećni smo što možemo u ime Grada, Tijani da čestitamo srebrnu medalju u Riju, i njoj i ostalim reprezentativkama, da joj se zahvalimo što je zahvaljujući njenom uspehu i Užice se čulo  u svetu. Obzirom da je prošla sve selekcije u ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji želimo joj da uskoro postane i lider naše reprezentacije i da nam donosi nove medalje, kojima ćemo se mi, njeni sugrađani ponositi“,rekao je Petković.

 

„Svi koji me malo više poznaju, znaju koliko volim Užice i koliko sam ponosna zato što sam iz ovog grada. Gde god idem nosim Užice sa sobom i svi znaju odakle sam. Gde god da sam igrala svi znaju i gde je Užice i gde je Srbija. Presrećna sam što imam tu mogućnost i čast da donesem olimpijsku medalju u moj grad, nadam se da će uspesi nastaviti da se nižu, ja ću dati sve od sebe da nastavim ovim stopama kojim trenutno koračam i verujem da je ovo veliki podstrek za sve sportiste. Verujem da će u ovom gradu početi ponovo da se ulaže u odbojku kao što je to nekada bilo, da ćemo opet imati vrsne odbojkašice i da ćemo imati dosta razloga u budućnosti da slavimo i da se ovako okupljamo“,poručila je Maleševićeva.

You may also like...