Priboj bira najbolje sportiste

PRIBOJ – Sportski savez Priboja raspisao je konkurs za dodelu priznanja najboljima u sportu za ovu godinu. Ove godine izbor se vrši pon novom sistemu pa će, osim sportskih klubova i udruženja, sami sportisti, sportski radnici i svi oni koji imaju veze sa sportom, moći da predlože svoje kandidate.

U Komisiji za izbor su sportski radnici, bivši i sadašnji sportisti i predstavnici medija. Кonkurs je otvoren do 17. decembra, a nagrade će biti dodeljene u osam kategorija.

Osim najboljeg sportiste, bira se najbolji u kategoriji mladi sportista, najbolji trener, sportski randik, kao i sportista koji se ove godine takmičio van teritorije Opštine Priboj.

Bira se i najbolji sportski kolektiv, najbolji parasportista, a biće dodeljene i tri plakete najzaslužnijim sportistima za rezultate u istoriji pribojskog sporta.

Uz prijave je obavezno i obrazloženje predloga. Prijave se mogu poslati emailom na adresu: sportskisavez@priboj.rs, porukom putem zvanične FB stranice Sportski savez Priboj i poštom na adresu Sportski savez Priboj, Vuka Кaradžića 1, 31330 Priboj. 

Izvor i foto: PPmedia/ZOOMUE

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.