Ponosne kartice i u Čajetini

ČAJETINA – U Čajetini je danas  dodeljene prve  Ponosne kartice Tri plus majkama sa troje i više dece za korišćenje popusta u radnjama,organizacijama  i institucijama  koje su podržale akciju čačanskog udruženja Pokret za tri plus.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, prilikom dodele prvih kartica „Cena minus za tri plus”  rekao je da nema budućnosti bez porodice i da ako se ne čuje dečiji plač, neće biti ni Srbije.

„U ovim teškim vremenima treba vam odati priznanje što ste se odlučili da rodite dvoje, troje ili više dece. Sutra će vaša deca voditi ovu opštinu, ovu državu. Opština Čajetina, zajedno sa Udruženjem „Pokret za decu tri plus“, ima ideju i viziju, i uvek gledamo kako možemo da pomognemo da što lakše prođete kroz period podizanja dece, njihovo školovanje i sutra njihov dolazak do posla“,rekao je Stamatović.

Nosilac i idejni tvorac ovog projekta, predsednik čačanskog Udruženja „Pokret za tri plus“ Vladica Gavrilović, je ovom prilikom naglasio da će kartica važiti za celu Srbiju i da se broj objekata u kojima može da se koristi iz dana u dan povećava.

Sve majke koje ispunjavaju uslov, a koje nisu bile na spisku mogu popuniti izjavu na pisarnici opštine Čajetina, a kartice će im biti izrađene u najkraćem roku.

You may also like...