Pobedom nastaviti trku (VIDEO)

POŽEGA – Vremenske prilike su se stabilizovale i prvenstvo u srpskoj ligi zapad se nastavlja.

Prva dva kola u srpskoj ligi zapad donela su promenu u samom vrhu tabele. Smederevci su posle dva vezana poraza prepustili prvo mesto Zlatiboru iz Čajetine, a Sloga je osvajanjem četiri boda i dalje u igri za prvo mesto. To dovodi do zaključka da je liga izjednačena, da su sve ekipe konkurentne i da će neizvesnost potrajati kako na vrhu, tako i na dnu tabele.

Zbog vremenskih uslova sve utakmice koje su bile planirane za prošli vikend odložene su. Stanje se u toku ove sedmice drastično popravilo tako da će ovog vikenda svi na teren. Da bi Sloga ostala što duže u trci za prvo mesto u svaku utakmicu mora ući angažovano sa mnogo želje jer svaki kiks može skupo da košta. Naredni protivnik je Mokra Gora koja je loše krenula u prolećni deo prvenstva jer je izgubila oba meča. Nikitović ističe da ti rezultati neće zavarati ni njegov stučni štab a ni igrače, i da u obzir dolazi samo pobeda.

Veljko Plazinić je jedan od najboljih igrača Sloge. Do sada je postigao sedam golova, sve u jesenjem delu. Na prolećne golove se čeka, a prva prava prilika za to je utakmica protiv Mokre Gore.

Utakmica Sloga Mokra Gora igra se u subotu sa početkom u 15.30

You may also like...