Partizan protiv podgoričke Budućnosti danas u Užicu

UŽICE-Fudbaleri Partizana  odigraće  danas uvodni test meč u pripremnom periodu. Rival crno-belima biće podgorička  Budućnost, a meč se igra od 18 časova na stadionu Slobode u Užicu.

Dva tima su minulih dana zajedno trenirala na Zlatiboru, Branko Brnović i Andrija Delibašić, nekadašnji članovi Parnog valjka, sada tandem na klupi Đetića, bili su u prijateljskoj poseti bivšem klubu, nedavno se iz Podgorice u Humsku preselio Periša Pešukić, tako da su stvoreni svi uslovi da ovo bude pravi revijlani meč. No, za Beograđane će predstavljati i više od toga.

Iako je  Savo Milošević naznačio da je reč samo o jednoj vrsti treninga, momcima koji danas budu dobili šansu u podsvesti bi trebalo da bude da se sve meri, sve gleda i da kod aktulenog trenera neće biti starih zasluga, bez obzira na imena. Pokazala je to i nedavna „seča“ igračkog kadra, pa da neko ne bi ostao u glavnom gradu i pred polazak u Sloveniju moraće odmah, od prvog minuta da zapne, makar se radilo samo o duelu niskog intenziteta.

Očekuje se da navijači na delu, prvi put u Partizanovom dresu, vide trojicu dosadašnjih novajlija: Dominika Dingu, Peruišu Pešukića i Igora Vujačića, dok će pod prismotrom biti i učinak Bojana Ostojića pošto je iskusnom štoperu maltene saopšteno da mu je uvodni deo priprema neka vrsta probe, da li njegovo telo može da izdrži napore igranja za crno-bele, na osnovu čega će biti procenjeno da li se s njim nastavlja saradnje. Trebalo bi na golu šansu da dobiju Filip Kljajić i povratnik sa pozajmice iz Čukaričkog, Nemanja Stevanović…

Ekspedicija osvajača Kupa Srbije sutra se vraća za Beograd, gde će trenirati do utorka, kad odlazi na završni deo priprema, na Pohorje, kraj Maribora.

Izvor: mozzartsport

You may also like...