Nova SBB investicija u Srbiji: Počinje digitalizacija Užica

SRBIJA- SBB kompanija saopštila je danas da nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju svojih korisnika u Užicu.Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u devet gradova i digitalizovao više od 80 odsto svojih korisnika.

Korisnicima SBB usluga, bez dodatnih troškova, novog ugovora i prelaska na nove pakete,u digitalizovanim gradovima dostupni su digitalna televizija na do tri TV uređaja u kući i veća stabilnost servisa. Proces digitalizacije odvija se fazno po delovima grada, a svakog SBB korisnika, pre dolaska na kućnu adresu, kontaktiraće tehnička podrška.

foto.SBB

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša i Sombora,sada i Užice i Kruševac, nakon završenog procesa digitalizacije, postaju GIGA gradovi u kojima  se brzine interneta u EON paketima povećavaju automatski: U EON Light paketusa 75 na 150, u EON Full paketusa 150 na 250, a u EON Premium paketusa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Za vrhunski doživljaj SBB usluga i zove kompanije preporučuju EON pakete,koji sadrže EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, pružaju iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju.

Za više infromacija posetite sajtsbb.rs, najbližu poslovnicu ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.