Na Zlatiboru deo izložbe „Biram Srbiju“

ZLATIBOR – Povodom početka letnje turističke sezone, u subotu 15. maja sa početkom u 11 časova, Turistička organizacija Srbije organizovala je izložbu „Biram Srbiju”.

U podnožju Avalskog tornja posetioce su dočekali predstavnici regionalnih turističkih organizacija iz Srbije sa svojom ponudom, a Zlatibor se predstavio u okviru štanda regije Zapadna Srbija.

Foto; TOS

Medijima se obratila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i najavila promotivnu kampanju pod istim imenom Biraj Srbiju. Istakla je da će TOS učiniti sve što je u njihovoj moći da se Srbija kao turistička destinacija oporavi od krize izazvane korona virusom i početi da postavlja nove rekorde, započete 2019. godine koja je bila rekordna. Izrazila je veliku zahvalnost Evropskoj uniji iz čijih se izvora u velikoj meri finansira ova promotivna kampanja. Fokus će biti na aktivnom odmoru, odmoru u prirodi, poseti kulturno istorijskim znamenitostima, bogatoj gastronomskoj ponudi, a biće zastupljena kroz sve vidove komunikacije sa turistima uključujući televizijske reklame, radio, štampane medije, internet portale. Lider projekta #EUzaTEBE Kulturno nasleđe i turizam Aleksandar Bek osvrnuo se na velike potencijale Srbije kao destinacije i najavio nova ulaganja i projekte koje planiraju u saradnji sa TOS-om.

Izložbu „Biram Srbiju” zainteresovani mogu posetiti do 15. juna.

Izvor: Luna/Turistička organizacija Srbije

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.