Mojsilović: Novi prevoznik ne poštuje ugovor sa gradom!

 UŽICE –“ Bečajprevoz” izabran  je za novog javnog prevoznika u Užicu mimo zakonske procedure, a ne ispunjava ni uslove predviđene ugovorom, tvrdi  vlasnik Zlatan prevoza, dosadašnjeg gradskog prevoznika, Zlatan Mojsilović.

autobuskaMojsilović naglašava da Bečej prevoz nije podneo kompletnu tendersku dokumentaciju, podsećajući da nije imao ugovor o održavanju vozila na teritoriji grada i ugovor o parkingu. 

Vlasnik Zlatan prevoza Zlatan Mojsilović tvrdi da je Bečejprevoz izabran za novog javnog prevnoznika u Užicu, i pored toga što nije podneo kompletnu tendersku dokumentaciju.
“Bečejpevoz nije imao ni jedno ni drugo”, podseća  Mojsilović i tvrdi da su ugovori obezbeđeni nakon tendera uz podršku Zorana Pejića, zamenika direktora užičke Direkcije za izgradnju. Bečaj je praking dobio nakon što je raskinut ugovor o zakupu autobuske stanice sa mnom, a vozila će im održavati Auto kuća Raketa. 
“Meni je ostavljen  je uslov da Bečejprevozu  korišćenje autobuske stanice naplaćujem   tri puta jeftinije. Ministarstvo saobraćaja propisuje da svi korisnici moraju da plaćaju istu cenu korišćenja autobuskih stanica I ja nisam hteo da kršim zakon”, istakao je dosadašnji zakupac autobuske stanice.  
On je podsetio da novi prevoznik ne ispunjava ni pojedine uslove iz ugovora potpisaonog sa gradom. 
“Iako u ugovoru stoji da autobusi moraju biti novije proizvodnje od 10 godina, njima je više od polovine voznog parka starije, nemaju svi klimu što takođe stoji u ugovoru I nisu svi iste boje, precizan je Mojsilović. 
Mojislović tvrdi da će se ovim slučajem baviti I policija I sudstvo I najavljuje prijave protiv odgovornih za ovaj kako kaže, cirkus sa prevozom. Zlatan prevoz trenutno zapošljava 120 radnika, 30 će ostati u preduzeću, 30 će preći kod novog gradskog prevoznika, a 60 radnika će ostati bez posla. 
ZooM
 
 
 
 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.