Ko je kriv?

UŽICE-Nakon gubitka donacije za izgradnju Postrojenja za preradu otpadnih voda u Gorjanima SNS i DS započeli su rat saopštenjima  prebacujući krivicu za neuspeh ove investicije.

 

 Najnovije saopštenje SNS-a prenosimo u celosti.

 “  Gospodo iz Gradskog odbora Demokratske stranke Užice,

 Iznenađeni smo da i posle niza teških političkih poraza koji su vas zadesili ništa niste naučili. Da se i dalje, po onoj poznatoj „I posle Tita Tito“ kunete i kličete svojim vođama, koji su vas, svojom nesposobnošću i nadmenošću, doveli sa 44% podrške Užičana na ispod 7%.

Da li je moguće da niste razumeli da vas je komična bajka o 40 realizovanih projekata, odavno od strane Užičana prepoznata kao puko politikanstvo, srozala na nivo na kome jeste?

 Da li je moguće da ne razumete da je nepristojno da, jednom po jednom,svojatate projekte koje su drugi realizovali, a povodom kojih ste vi samo sekli vrpce (izgradnja Deponije Duboko, Gasovod, Toplovod…)?

 Da li je moguće da još uvek nemate saznanje da su Užičani svesni da ste neke druge investicije vi započeli ili jednim delom izgradili (Gradski stadion, Gradski bazen, Vrtić na Pori, Sportska hala u Krčagovu itd.), a da ste nama  koji smo došli posle vas ostavili da ih godinama plaćamo.I uz to ste, u trenutku vašeg, po Užičane srećnog, odlaska ostavili dospelog, a neizmirenog duga preko tri miliona evra?

 Ili se možda iza tako napadnog poslednjeg saopštenja užičkoj javnosti krije strah nekih od vaših vođa od neumitnog preispitivanja odgovornosti onih koji su svojim nečinjenjem u periodu od 2010. do 2014. godine prouzrokovali gubitak donacije od 15,2 miliona evra za izgradnju Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Gorjanima?

 

Srpska napredna stranka, stranka koja vodi Grad u teškim vremenima kojima ste vi iz DS-a svojim neradom, neznanjem i nezakonitim radnjama dok ste bili na vlasti doprineli, neće poput vas čestim političkim saopštenjima zbunjivati svoje sugrađane.

 

SNS će inicirati vanrednu sednicu Skupštine Grada, na kojoj će svi imati priliku da kažu svoje mišljenje u vezi propusta vezanih za izgradnju postrojenja u Gorjanima, a užička javnost steći puno saznanje o ovoj temi.

 

Ono što je najvažnije, a znamo da se pojedinci iz DS-a toga najviše plaše, je to da će SNS insistirati da se pronađu krivci za gubitak donacije od 15,2 miliona evra za ovaj projekat.

 Pozivamo vas, gospodo iz DS, da se dobro pripremite jer je neophodno da svi koji su radili na (ne)realizaciji projekta izgradnje Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda daju odgovore na jasna pitanja koja će biti postavljena.

 To od svih nas zaslužuju građani .“

 Srpska napredna stranka

 

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.