Ivan Bosiljčić nakon više od 10 godina održaće koncert u Užicu

UŽICE-Ivan Bosiljčić, nakon više od 10 godina izvešće svoj  novi muzički program ,, Naše veče “ u svom rodnom gradu 29.maja u Narodnom pozorištu Užice.

foto.bojan petrovic

Ivan Bosiljčić duže od decenije,pored bogate televizijske,filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.Ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.  Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama,tako i na teatarskim scenama Beograda,Novog Sada, Skoplja,Podgorice, kao i u bezmalo  svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika na turnejama u Austriji,Švajcarskoj,Norveškoj,Švedskoj,Kanadi i na Islandu.

,, Pre skoro dve godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju,osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem ću na našem sledećem susretu govoriti poeziju koju više nego ikada osećam, i Jesenjina i Simonova, Okudžavu,Bodlera,Rakića, Dedića uz muziku koja parira snazi književnih velikana. Koncert u Užicu za mene ima posebnu emotivnu vrednost, 10 godina nisam pevao u svom gradu i sa nestrpljenjem očekujem ovaj nastup!  „, kaže Ivan Bosiljčić.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta po ceni od 1000 dinara.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.