Čigota dobila finansijsku podršku Vlade Srbije

ZLATIBOR-Vlada Srbije obezbedila je značajna finansijska sredstva za Specijalnu bolnicu „Čigota“ za saniranje posledica i poteškoća poslovanja uzrokovanih pandemijom, čime su se stvorili uslovi za opstanak i bolje uslove rada ove ustanove sa preko pola veka dugom tradicijom,navodi se u saopštenju Čigote.

Specijalna bolnica je odlukom Vlade Republike Srbije, odnosno Ministarstva zdravlja, u prethodnoj godini prešla u sistem COVID bolnica i mesec dana, od 9.jula do 10.avgusta, lečila je kovid pacijente sa područja Zlatiborskog okruga.

foto.zoomue

„Obaveštavamo sve svoje postojeće i potencijalne korisnike usluga da nastavljamo gde smo stali i da radimo na način kako smo to činili sve ove decenije.
Zdravlje naših pacijenata, korisnika usluga i zaposlenih će i ubuduće biti na prvom mestu, a naša najveća nagrada njihovo zadovoljstvo.
Još jednom veliko hvala svim zaposlenima i zadovoljnim pacijentima koji su dali nemerljiv doprinos da Čigota ostane i opstane u funkciji svih onih kojima je neophodnost i životna potreba“,izjavio je v.d. direktora Specijalne bolnice Čigota Aleksandar Simić.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.