Bez Zvezda Granda na Zlatiboru za pravoslavnu Novu godinu

ZLATIBOR-Koncert “Zvezda Granda” koji je trebao da bude održan 13. januara u sklopu dočeka pravoslavne Nove godine pomeren je za 16. februar zbog tehničkih problema.  Koncert će se održati pomenutog datuma na Kraljevom trgu sa početkom u 22 časa,saopšteno je iz TO Zlatibor.

Međutim, posetioci Zlatibora neće biti uskraćeni  za doček, jer se u obližnjem selu Jablanici organizuje tradicionalni program koji će se održati kao što je i planirano.

U porti crkve u 18 časova počinje večernje bogosluženje i paljenje ostatka badnjaka, od  18:30 najmađi posetioci će imati priliku da uživaju u predstavi  glumaca Narodnog
pozorišta iz Užica, kao i da se obraduju dodelom paketića koja sledi posle predstave . Od 20 časova turiste će zabaviti bogat kulturno-umetnički program , a od 21 i Novogodišnja lutrija. Srpsku Novu godinu svi koji se odluče da posete ovo zlatiborsko selo dočekaće uz Novogodišnji vatromet,  a moći će da se ugreju uz tople napitke kuvano vino, rakiju ili čaj i probaju neke od specijaliteta kao što su lovački gulaš i kuvani kupus.

You may also like...