Zlatna amfora za TO regije Zapadna Srbija (VIDEO)

BEOGRAD – Na 27. dodeli priznanja najuspešnijima u turističkom delovanju u tekućoj godini priznanje Zlatna amfora pripalo je Turističkoj organizaciji regije Zapadna Srbija. Priznanja dodeljuje revija YU Travel, a dobitnici su turističke agencije, hoteli, restorani, turističke organizacije i pojedinci koji su doprineli razvoju turizma u Srbiji.

„Veliko je zadovoljstvo i čast kako za regiju, tako i za mene, dobiti jednu ovakvu nagradu. U strategiji razvoja turizma u Srbiji navedeni smo kao primer dobre prakse, jer naše kolege čine izuzetno dobar tim, koji je realizovao brojne projekte. Drago nam je to što se posle korone turizam vraća na velika vrata“, rekao je po dobijanju priznanja Miroslav Rađen, direktor Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, koji je i sam dobitnik amfore za doprinos razvoju turizma.

Istu nagradu su, između ostalih, poneli i Turistička organizacija Zlatara, „Hotel Panorama“ i prijepoljska agencija Travelpoint.

„Divan osećaj je dobiti ovu nagradu. To daje veliki vetar u leđa, ali i obavezu, jer smo ovde među ljudima iz sfere turizma. Ovo je prilika da oni koji znaju manje o Zlataru sada čuju za nas i dođu da se uvere u lepote naše planine“, istakao je Branko Pucarević, direktor Turističke organizacije Zlatara.

„Nagrada je podstrek za bolje rezultate u 2023. godini. Postali smo član Svetske asocijacije avanturističkog turizma i trudićemo se da u narednom periodu od Prijepolja napravimo još veću turističku atrakciju“, istakla je Dragana Terzić, direktorka Turističke organizacije Prijepolja.

Priznanja su osvojili i AB Raketa iz Bajine Bašte i restoran „Carevo polje“ iz Priboja.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.