Zlatiborski proizvodi na Festivalu hrane

ZLATIBOR-Turistička organizacija Zlatibor početak septembra obeležava učešćem i predstavljanjem najposećenije srpske planine na drugom Good food & wine festivalu koji će biti organizovan u subotu 5. septembra na Sava promenadi u Beogradu od 15 do 23 časa.

Priča o dobrom vinu i tradicionalnim gastronomskim specijalitetima pogodna je prilika da se Zlatibor, planina tradicije i izvornih srpskih ukusa, predstavi brojnim posetiocima festivala. Pre svega svojom turističkom ponudom koju su hoteli pripremili za predstojeću sezonu, kao i novim sadržajima.

foto.zoomue

Uz promotivne aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor, na beogradskoj Sava promenadi biće mesta i za lokalne proizvode koje predstavlja Privredno društvo za razvoj poljoprivrede Zlatiborski eko agra. Tako će se u glavnom gradu sa teritorije opštine Čajetina predstaviti Mlekara Naša Zlatka“ Poljoprivredno gazdinstvo Irene Mišović Zlatne Rudine“ proizvođač suvomesnatih proizvoda Mitar Marić iz Mačkata, Poljoprivredno gazdinstvo Radeljić sa Tubakovom rakijom od šljive, Pršutana Aćimd.o.o., Poljoprivredno gazdinstvo Svetozar Dabić Alin Potok sa zlatiborskim livadskim medom, te Borivoje Šišović, sakupljač darova prirode poznat kao Zlatiborski pokretni žbun.

Ovogodišnji Good food & wine festival organizuje udruženje Centar Spektar, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za privredu grada Beograda i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.