Zlatibor u Skoplju najavio zimsku sezonu

ZLATIBOR-Iz godine u godinu na Zlatiboru se povećava broj makedonskih turista, a Turistička organizacija Zlatibor imajući to u vidu već tradicionalno iz godine u godinu predstavlja turističku ponudu zlatne planine u glavnom gradu Makedonije. Tako je bilo i ove godine. Pred velikim brojem zvanica, predstavnika medija i turističke privrede u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Skoplju predstavljen je program zimskih događanja kao i ponuda hotelijera i restorana na najposećenijoj srpskoj planini.

Zvanice je najpre pozdravila ambsadorka Dušanka Divjak-Tomić, a Jelica Tošić ispred TO Zlatibor slikom i pričom okupljenom skupu približila je turističku ponudu i pozvala da svoj odmor i novogodišnje praznike provedu na Zlatiboru, i saznaju zašto je ova destinacija više od planine.

Na promociji je dogovorena saradnja sa predsednikom turističke privredne (stopanske) komore Arkanom Kerimom, koja će pružiti veću vidljivost i zastupljenost Zlatibora  na makedonskom tržištu. Nakon audio-vizuelne prezentacije priređen je prigodan koktel na kome su gosti imali priliku da degustiraju zlatiborske proizvode, a članovi KUD-a “Srpski Vez” iz Kumanova su upotpunili ovaj događaj.

You may also like...