Zlatibor počinje projekat instalacije rezervacionog sistema

ZLATIBOR – Zlatibor je prva destinacija u Srbiji koja pokreće projekat instalacije rezervacionog sistema i trenutno se nalazi u fazi pripreme ovog projekta koji će biti vezan sa sajtom turističke organizacije gde će se na jednom mestu pronaći svi registrovani kategorisani objekti na Zlatiboru.

Već od početka sledeće godine, sajt Turističke organizacije Zlatibor ponudiće svojim posetiocima opciju ponude smeštajnih kapaciteta. Na jednom mestu naći će se ponuda hotelskog i privatnog smeštaja ali i ponuda smeštaja u seoskom turizmu. Ova usluga će biti besplatna za sve vlasnike kategorisanih smeštajnih objektata.

Cilj projekta je želja da se kroz promociju portala TO Zlatibor promovišu i smeštajni kapaciteti Zlatibora kao destinacije.

„Rezervacioni kanali koji sada funkcionišu na tržištu uzimaju značajne provizije i samim tim dolazi do poskupljenja smeštaja na Zlatiboru, odnosno smanjuju dobit ugostiteljima a mi ćemo izaći sa minimalnom cenom provizije od 4%, a prijava na sam sistem je potpuno besplatna“, kaže direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Kroz besplatnu instalaciju i korišćenje rezervacionog sistema, adekvatnu edukaciju i podršku, svi smeštajni kategorisani objekti će dobiti priliku da povećaju tržišnu vidljivost, kvalitetnije pozicioniraju svoju ponudu, ostvare lakšu komunikaciju sa potencijalnim kupcima i samim tim značajno smanje troškove prodaje i provizija.

„Jedan od prvih uslova jeste da objekat bude kategorisan, drugi uslov je dodatna edukacija koja će podrazumevati podršku od strane zaposlenih u TO ali i od strane kompanije koja pruža uslugu celokupnog rezervacionog sistema. Nakon toga, pružalac usluga sasvim samostalno može u realnom vremenu da svoju ponudu kreira, spušta cene, pravi pakete i da na jedan klik sva ta ponuda bude na objedinjenom sajtu TO Zlatibor“, rekao je saradnik na projektu kompanije HSS Zoran Arsenović.

Zlatiborpress.rs

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.