Vesnić:Neizvestan nastavak sezone (VIDEO)

GORJANI-Milovan Vesnić naš istaknuti šampion automobilskog sporta ostao je bez učešća na Slovakia ringu kao i  njegove kolege Zoran Kastranović, Mihajlo Mladenović, Rudi Pešović, Nemanja Milovanović i Mihajlo Milenković,jer im je zbog epidemiološke situacije zabranjen ulazak u Slovačku bez karantina i testova.

„Iskreno, nadao sam se da ćemo u nekom poslednjem trenutku dobiti odobrenje  da možemo da odemo i da se takmičimo. Međutim ,njihov stav je bio jasan, mi smo radili sve po propisu, preko Auto-moto saveza, Ministarstva spoljnih poslova, naše ambasade, ali šta da radimo proći će i ova korona pa da počnemo da funkcionišemo normalno“ , rekao je Milovan Vesnić za ZOOMUE.

Jedini predstavnik iz Srbije koji je uspeo da ode na trku  u  Slovačku je Dušan Borković .

“ Borković  ima jednu olakšicu, njegova ekipa je iz Mađarske , ceo tim, tako da on tu nema problema što se tiče ulaska u zemlju,  a  mi mu želimo svu sreću“ kaže  Vesnić.

Sledeća trka TCR Istočne Evrope planirana je da se održi u Češkoj.

“ Što se tiče  trke  na Brnu videćemo da li ići ili ne, da li ima svrhe. Kada preskočimo ove dve trke, moji konkurenti će otići daleko sa bodovima, posle toga je to teško stići ali sačekaćemo par dana da prođe dok se malo stišaju strasti , pa da vidimo šta dalje i gde“ zaključuje  Milovan Vesnić  u izjavi za ZOOMUE.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.