Užički program lokalnog partnerstva

UŽICE – Grad Užice raspisao je javni poziv za finansiranje projekata od javnog interesa „Užički program lokalnog partnerstva“. Grad će sufinansirati projekte od javnog interesa koji omogućavaju neposredno učešće građana u rešavanju dela problema lokalnih zajednica.

Projekti se mogu odnositi na manje zahvate kao što je uređenje parkova, dečijih igrališta, drvoreda, šetališta, neuređenih zelenih površina, uređenje prilaza za lica sa invaliditetom, uklanjanje manjih divljih deponija i slično.

Pravo učešća imaju neformalne grupe građana sa teritorije grada Užica okupljene sa najmanje 20 potpisnika i sa izmirenim obavezama po osnovu poreza na imovinu.

Sve predložene aktivnosti u okviru podnetih inicijativa se moraju sprovoditi na zemljištu koje je u javnoj svojini Grada Užica ili u izuzetnim slučajevima, uz saglasnost, na zemljištu koje je u javnoj svojini Republike Srbije.

Projekat se finansira sa ukupno 13.000.000 dinara od čega Grad sufinansira maksimalno 90% opravdanih troškova projekta.

Prijave se predaju zaključno sa 11. junom ove godine do 15 časova u pisarnici Grada Užica, u Ulica Dimitrija Tucovića 52, kancelarija br. 12, sa naznakom „JAVNI POZIV – AKCIJA „UŽIČKI PROGRAM LOKALNOG PARTNERSTVA“ u ZATVORENOJ KOVERTI, sa napomenom na prednjoj strani: „NE OTVARATI PRE SASTANKA KOMISIJE“

Konkurs je objavljen na zvaničnoj strani Grada Užica, a sve dodatne informacije građani mogu dobiti na broj telefona 031/592-417, 064-87-68-67-3, svakog radnog dana od 08.00 do 14.00 časova ili na email: udruzimose@uzice.rs.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.