Odluke Gradskog veća

UŽICE – Članovi Gradskog veća Užica doneli su rešenje o umanjenju zakupnine za lokale u javnoj svojini Grada za vreme vanrednog stanja privrednim subjektima koji su imali zabranu obavljanja delatnosti.

Na sednici je data i saglasnost o nevršenju naplate usluge iznošenja i deponovanja smeća za mesec april za sve privredne subjekte koji su imali zabranu rada za vreme vanrednog stanja.

Članovi Gradskog veća prihvatili su Izveštaj o stanju životne sredine u gradu u prošloj godini kao i izmene Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Užica za ovu godinu koji predviđa uvećanje sredstava za energetsku efikasnost.

Usvojen je Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Grada Užica za tekuću godinu.

Nakon završenog konkursa prihvaćen je predlog da Snežana Milutinović bude imenovana za direktora JKP „Niskogradnja“, a usvojen je i predlog Upravnog odbora da za direktora Gradskog centra za usluge Užice bude imenovana Dragica Milosavljević, diplomirani specijalni pedagog.

You may also like...